FÅ DET SOLGT

Etter å ha flippet et titalls boliger, har jeg måtte sette meg godt inn i koordineringsjobben som kreves ved en oppussing. Jeg har vært avhengig av håndverkere som jobber godt sammen, samt å sette sammen et godt og ikke minst effektivt team.

Da jeg startet med boligflipping bestemte jeg meg for at jeg måtte prøve å finne en formel der jeg ikke var nødt til å få boliger under prisantydning, og være nødt til å selge over prisantydning for å kunne tjene penger på det. Jeg startet tidlig et tett samarbeid med både meglere og takstmenn for å lære meg hvordan jeg kunne pusse opp en leilighet for eksempel for kr 400.000, men øke verdien med 600.000. Etter en del forespørsler om hvordan jeg klarte å få det til på måten jeg gjorde, bestemte jeg meg for å starte S Bolig, og hjelpe andre som skal selge sin bolig. Der de fleste ser kaos, finner jeg roen. Jeg elsker oppussing!

Få det solgt
Vi kommer på en befaring sammen med takstmann for å kartlegge hva som bør gjøres for å øke boligens verdi mest mulig – for minst mulig. Bør vi sette inn et soverom til? Skal vi ta en overflateoppussing, eller holder det med et lite strøk maling og litt styling? Vi regner på forskjellige scenariorer, og sammen med deg, megler og takstmann, lager vi en plan for å få boligen mest mulig attraktiv både i utseende og pris! Tiltakene vi gjør skal lønne seg.